Groep 8

Zit je in groep 8 en heb je interesse in onze school? Kom naar onze kennismakingsactiviteiten zoals de onderwijsmarkten, meeloopdagen, informatieavond en open huis.

Belangrijke data:

26 november 2020                   Vlaardingen scholenmarkt (afgelast i.v.m. Corona)
    7 december 2020                    Schiedam scholenmarkt (afgelast i.v.m. Corona)
    9 december 2020                    Single Experience  13:30 - 16:00 uur (meelooplessen groep 8)
    Individueel inschrijven
    6 januari 2021    Informatieavond: start 19.00 via Livestream
    ONLINE !!!
    (voor ouders en leerlingen groep 8)
    12 januari 2021                    Scholenmarkt Delfshaven in wijk Pier 80 (afgelast i.v.m. Corona)
    1 en 2 februari
    8 en 9 maart  2021
    Class Experience (individueel is ook mogelijk)
    (meeloopdag van 9.00 – 11.30 uur of van 12.30 -15.00 uur: via juf/meester inschrijven als groep)
    (afgelast i.v.m. Corona)

6 februari 2021                  Open huis ONLINE !!! vanaf 10.00 uur.  Deze link is ook pas beschikbaar vanaf dat moment.
    Van tevoren aanmelden is niet nodig.

9 februari t/m
    5 maart 2021
    Rondleiding per individu. Voor meer informatie zie de witte tegel op deze pagina of op de hoofdpagina.

15 februari 2021                  Proefdraaien versneld vwo deel 1
    10 maart 2021                     Proefdraaien versneld vwo deel 2
    24 t/m 27 maart 2021          Inschrijfweek
    nader te bepalen                    Assessment voor versneld vwo: online, deelnemers krijgen persoonlijk bericht

Indien je vragen hebt, mail dan naar de afdelingsleider van de brugklas Mw. de Leeuw.

We hopen je snel te ontmoeten!

Wil je meer weten over onze school? Lees onze nieuwe brochure.

Het samenwerkingsverband van onze regio heeft een informatiefilmpje gemaakt met als titel "Naar de brugklas".
Een handig informatief filmpje over waar je allemaal op moet letten bij het maken van de overstap naar de middelbare school.
Klik HIER voor het bekijken van dit filmpje.