Groep 8

Zit je in groep 8 en heb je interesse in onze school? Kom naar onze kennismakingsactiviteiten zoals de onderwijsmarkten, meeloopdagen, informatieavond en open huis.

Belangrijke data:

25 november 2021                   Vlaardingen scholenmarkt
    6 december 2021                    Schiedam scholenmarkt
    8 december 2021                    Single Experience  13:30 - 16:00 uur (meelooplessen groep 8)
    Individueel inschrijven
    12 januari 2022    Informatieavond
    (voor ouders en leerlingen groep 8)
    17 januari 2022                    Class Experience (individueel is ook mogelijk)
    (meeloopdag van 9.00 – 11.30 uur of van 12.30 -15.00 uur: via juf/meester inschrijven als groep)

18 januari 2022    Scholenmarkt Delfshaven in wijk Pier 80
    5 februari 2021                  Open huis vanaf 10.00 - 13.00uur

Rondleiding per individu. Voor meer informatie zie de witte tegel op deze pagina of op de hoofdpagina.

Proefdraaien versneld vwo deel 1
                       Proefdraaien versneld vwo deel 2
    9 t/m 12 maart 2022          Inschrijfweek
    nader te bepalen                    Assessment voor versneld vwo: online, deelnemers krijgen persoonlijk bericht

Indien je vragen hebt, mail dan naar de afdelingsleider van de brugklas Mw. de Leeuw.

We hopen je snel te ontmoeten!

Wil je meer weten over onze school? Lees onze nieuwe brochure.

Het samenwerkingsverband van onze regio heeft een informatiefilmpje gemaakt met als titel "Naar de brugklas".
Een handig informatief filmpje over waar je allemaal op moet letten bij het maken van de overstap naar de middelbare school.
Klik HIER voor het bekijken van dit filmpje.