Van Dijk besteldienst

Beste leerling (en/of ouders/verzorgers),

Hoe werkt het?
Ga naar VanDijk.nl en begin direct met bestellen. Kies de plaats waar je school staat en kies je school en klas. Daarna gaat het bestelproces eigenlijk vanzelf. Op VanDijk.nl vind je een instructiefilmpje met meer uitleg. Wil je dit nog eens nalezen? Hier vind je het stappenplan.

Eigen account
Na het kiezen van je school en klas log je in of registreer je je als nieuwe klant. Het is belangrijk dat je een eigen account hebt, zodat we jouw digitale lesmateriaal goed kunnen leveren.

Wanneer krijg je je boeken en digitale lesmateriaal?
Als je op tijd hebt besteld, krijg je je lespakket uiterlijk een week voordat je school weer begint. Zodra we jouw pakket versturen, ontvang je een mailtje. Zo weet je precies wanneer je je pakket kunt verwachten. Over je digitale lesmateriaal sturen we je een aparte mail. Die ontvang je nog voor de start van het schooljaar.

Waar wordt je pakket geleverd?
Je pakket wordt op je huisadres afgeleverd of op een afhaallocatie als je die hebt aangegeven. Treffen we je niet thuis? Dan laat PostNL een berichtje voor je achter met informatie waar je je pakket kunt afhalen.

Vragen?
We helpen je graag. De antwoorden op heel veel vragen vind je op VanDijk.nl. Je kunt daar ook alle contactgegevens van onze klantenservice vinden.