Jet-Netschool

Omschrijving van de samenwerking Wie zijn erbij betrokken? Wat is het beoogd resultaat?
Informatie over deze samenwerking is interessant voor:
leerlingen kennis laten maken met beroepen na een bètavervolgopleiding en hen daarmee stimuleren zo’n bètavervolgopleiding te kiezen. Dit is ook van belang voor Unilever.

Reden voor de samenwerking:

Op welke wijze wordt er samengewerkt:
tijdens een lesdag bij het internationale bedrijf Unilever maken leerlingen kennis met de bètaberoepen met lesmateriaal dat ontwikkeld is in samenwerking met de aangesloten bedrijven. Medewerkers van Unilever geven gastlessen.

Wat is de planning van de samenwerking:
elk jaar maakt Lyceum Schravenlant afspraken over de activiteiten voor het komend jaar; zolang Jet-Net blijft bestaan zal de samenwerking worden gecontinueerd.

Unilever en de andere bedrijven die bij Jet-Net zijn aangesloten. leerlingen maken kennis met bètaberoepen in het bedrijfsleven en kunnen hiermee een betere keuze maken voor een vervolgopleiding.